Velkommen!
Registrer deg som ny bruker
Bruk minimum åtte tegn, gjerne med blanding av bokstaver og tall
Ordredetaljer
1 mnd kampanje 1 kr
Kr 1 for første mnd. Gir tilgang til pluss-saker samt e-avis.

Informasjonskapsler/Cookies

Når du bruker våre tjenester lagres informasjonskapsler (“cookies”) og annen data lokalt på din enhet. Dette er filer som lagres i din nettleser og som kan leses av våre tjenester. Informasjonskapsler og annen lokal lagring brukes for å huske innstillinger og tilpasninger du har gjort i tjenesten, samt for å gi deg relevant informasjon når du besøker nettstedet vårt. Informasjonskapsler brukes også for å måle trafikken på våre nettsider.

Lukk

Abonnementsvilkår


Kronstadposten forholder seg til EUs nye personvernregler. Her har vi lagret den informasjonen om deg som vi mener er nødvendig for at vi skal få papiravisen fram til deg, gi deg digital tilgang og/eller kundeportalene vår, sende deg nyhetsvarsel på SMS eller e-post, skreddersy brukervennlig innhold, gi aktuelle tilbud om avistjenestene våre, sende deg faktura og gi deg aktuelle tilbud fra oss eller våre samarbeidspartnere.

Vi har derfor registrert følgende opplysninger. Navn på abonnenten, gate- og postadresse, e-post, telefon/mobilnummer og hvilken type abonnement du har. Disse opplysningene tar vi godt vare på.

Dersom du har spørsmål om de opplysningene vi har om deg, kan du sende en e-post til abonnement@kronstadposten.no eller ringe oss på telefon 969 18 300.

08.03.2023.
Lukk